Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

8 μηνών!!


Wow Γ! Για τη φωτογραφία του προηγούμενου μήνα, σε κάθισα στον καναπέ με στηρίγματα γύρω σου και έτρεξα να την βγάλω στα γρήγορα πριν πέσεις, επειδή δεν μπορούσες να στηρίξεις καλά το κορμάκι σου ακόμα. Μέσα σε ένα μήνα όχι μόνο έχεις τελειοποιήσει το να κάθεσαι χωρίς να πέφτεις αλλά καταφέρνεις να τραβήξεις το κορμάκι σου σε κάποιο έπιπλο και να σταθείς! Είναι τεράστια η εξέλιξη από τον προηγούμενο μήνα και ανυπομονώ να δω την εξέλιξη του επόμενου.

Σου αρέσει πολύ να στέκεσαι, θέλεις όλη την όλα να κρατιέσαι από κάπου και να στέκεσαι. Δεν μένεις και πολύ ώρα καθιστός και δεν σου αρέσει καθόλου να ξαπλώνεις. Ο Π μπουσούλησε στους 9 μήνες παρά μια εβδομάδα αλλά νομίζω ότι εσύ θα περάσεις κατευθείαν στο περπάτημα και νομίζω ότι θα το κάνεις πιο νωρίς από τον αδερφό σου. Ανυπομονώ τρελά να σε δω να περπατάς.

Είσαι μια γλύκα! Σου αρέσει να πιάνεις το πρόσωπο μου όταν θηλάζεις ή όταν σου αλλάζω το πανί σου ή όταν σου μιλάω γλυκά. Έχεις μια ήρεμη, γλυκιά ενέργεια αλλά σου αρέσει να θυμώνεις όταν δεν πάρεις αυτό που θέλεις. Είσαι πονηρός. Όταν θέλεις να σε πιάσω κάνεις πως κλαις αλλά μόλις σε σηκώσω αρχίζεις τα γέλια. Όταν είμαι εγώ στο χώρο δεν θέλεις να σε πιάνει κανένας άλλος εχτός από εμένα. Είσαι μια αγάπη.

Άρχισες να αντιδράς όταν ο Π σου πάρει κάτι από τα χέρια. Θυμώνεις και κλαις και παλεύεις γιαυτό που θέλεις κρατώντας το γερά. Αγαπάς πάρα πολύ τον Π, τον παρακολουθείς, του χαμογελάς και θέλεις να χοροπηδάς μαζί του πάνω στο κρεβάτι. Ο Π από την άλλη δεν είναι και ο πιο μεγάλος θαυμαστής σου. Ειδικά όταν τον πιάνεις από τα μαλλιά, κάτι που κάνεις για να έρθεις πιο κοντά του και όχι για να τον πονέσεις, εκεί όμως θυμώνει πολύ. Έτυχε να σε σπρώξει, να προσπαθήσει να σε κλωτσήσει και να σε χτυπήσει αλλά ξέρει ότι αυτό δεν μπορεί να το κάνει. Έτυχε να μου πει εν μου αρέσει ο Γ και φοβάμαι τον Γ. Αλλά να ξέρεις ότι κατα βάθος σε αγαπά και σε σκέφτεται. Ρωτάει για σένα όταν δεν είσαι μαζί μας και ανησυχεί όταν σε ακούσει να κλαις. 

Η παλλινδρόμηση έχει ηρεμίσει αρκετά και δεν έχεις πρόβλημα με το ρέψιμο. Ο ύπνος σου είναι καλύτερος τώρα πια με κάποιες εξαιρέσεις. Μια νύχτα έτυχε να ξυπνήσεις στις 1 το πρωί και να ξανακοιμηθείς στις 3.00 ενώ μια άλλη τραγική νύχτα ξύπνησες στις 12 και ξανακοιμήθηκες στις 3.30. Έχω βρει όμως ένα κόλπο. Αν σε αφήσω να κουραστείς πάρα πολύ πριν σε βάλω για ύπνο και σε ταίσω καλά, τότε δεν ξυπνάς πολλές φορές. Θέλω να σε βάλω σε πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ γιατί λείπω πολλές ώρες στη δουλειά. Όταν με το καλό μείνω μαζί σου θα σε βάζω σε σταθερές ώρες να κοιμάσαι για να σε βοηθήσω να ξεκουράζεσαι καλύτερα. 

Ξέχασα να γράψω ότι άρχισες να γυρίζεις στο άκουσμα του ονόματος σου! Αυτό είναι τεράστιο ορόσημο μικρέ! Και επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα στα λεγόμενα σου στη βρεφογλώσσα σου άρχισες να λες μαμα! αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει.

Σε λατρεύω μικρή μου αγάπη

Σημ: για να δούμε αν το επόμενο μηνιαίο update post σου θα γίνει στη Σαουδική...















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου